Diensten


Een overzicht van onze diensten & producten.

Afspraken, info en bestellingen steeds via ons contactformulier 

prijzen incl. BTW

Planner

Internationaal gediplomerde weddingplanner & ceremoniemeester. Graag helpen wij u verder met het voorbereiden en uitvoeren van uw droom trouwfeest.

Ook beschikbaar voor bedrijfsfeesten.

Vanaf €75

Disneyland Parijs

Uw eigen Fairytale Wedding?! ShiningMoon_ Weddings maakt het mogelijk. Met dé contacten om het allemaal waar te maken. Dromen komen uit, in Disneyland Parijs!

€250

Advies/Coaching

Loopt u ergens tegen aan, een professionele kijk nodig op de voorbereidingen? Opmaken van het draaiboek, brainstormen, ideeën samenbrengen,.. Een duwtje uw de rug. Ook online

Vanaf €55

Tenerife

Zeker zijn van zon op uw trouwfeest? Trouw dan op Tenerife. Samen met de mooiste beach bar zorgen wij voor fantastische herinneringen. De mooiste dag van uw leven met een instant vakantie gevoel.

€500

Essentials

Iedereen verdient het om er op z'n best uit te zien op deze speciale dag. Handmatig geselecteerd en voorzien van een chrome of glitter beschermlaag, zorgen deze voor de echte finishing touch!

Order Here

Genieten

Vanaf nu kan iedereen genieten op uw feest. Met de zuiverste alcohol vrije bubbels. Een fles die presenteert en de licht zoete smaak zal iedereen kunnen bekoren.

Fles €12 

Karton (6flessen) €71.40